Samenwerking Runner’s World X Orangeshop.eu

runner's world samenwerking orangeshop.eu foamrollers

In samenwerking met Runner’s World en onze webshop Orangeshop.eu is een leuke box uitgebracht speciaal voor hardlopers. Om deze samenwerking te vieren is er samen met Runner’s World een speciaal artikel geschreven over het gebruik van foamrollers.

In het artikel lees je hoe je een foamroller gemakkelijk toe kan voegen aan je trainingsprogramma zonder dat het je enorm veel moeite en tijd kost. Zo krijg je bijvoorbeeld tips voor een warming-up en een cooling dow, maar ook voor de dagen dat je een rustdag hebt. Kortom, met een foamroller heb je een veelzijdig fitness accessoire in huis. Ben je benieuwd naar het volledige artikel? Je leest het op de website van Runner’s World.

Foamrollers online bekijken

Onze Iron Gym – massage Roller is de foamroller die gefeatured wordt in de Runner’s World Box. Maar, dat is niet de enigste foamroller in ons assortiment. Ons assortiment bestaat namelijk ook uit triggerpoint rollers en massagerollers. Dus, ben je benieuwd naar deze foam roller, of wil je het gehele assortiment massage- en foamrollers bekijken op onze webshop, ga dan snel naar Orangeshop.eu.

Fitness rollers voor retailers

Ben je een retailer en zou je jouw assortiment willen uitbreiden met massage- en foamrollers of andere fitness producten? Speciaal voor retailers hebben we onze b2b portal: YelloWWeb.nl gelanceerd. Naast ons grote Fitness & sport assortiment hebben we een breed aanbod in unieke producten. Van beauty & verzorging tot gadgets & vrije tijd, we hebben het allemaal.

Bekijk ons andere nieuwsartikelen op onze nieuwspagina.