Space Buddy op de proef gesteld

We kennen het allemaal, geen ruimte meer in je koffer, overvolle kasten of de zolder volproppen met seizoenartikelen zodra het zomer of winter wordt. Met Space Buddy is dit verleden tijd, want het is dé oplossing tegen ruimtegebrek. Benieuwd hoe het werkt?

Over Space Buddy

Space Buddy biedt een uitgebreide lijn van vacuüm opbergzakken, waarmee je kleren, beddengoed, knuffels en nog veel meer kan opbergen. Met de vacuümzakken bespaar je tot wel 3x meer ruimte en maximaliseer je je opslagruimte. De zakken beschermen je spullen tegen stof, vocht en onaangename geurtjes. Bovendien kan je je spullen overzichtelijk ordenen omdat de zakken doorzichtig zijn. Het gebruik van de Space Buddy is eenvoudig, stop je spullen in de zak en sluit deze met de ritssluiting. Gebruik het mondstuk van de stofzuiger om de lucht vacuüm te zuigen, en dat was het! Geen stofzuiger bij de hand? Gebruik dan de zakken van de Space Buddy reis set, door de zak op te rollen en de lucht eruit te persen bereik je hetzelfde resultaat.

Waarom Space Buddy?

Vacuüm opbergzakken zijn geen nieuw concept op de markt. Wat Space Buddy anders maakt is een van de belangrijkste onderdelen van een vacuümzak; de ritssluiting. De opbergzakken van Space Buddy maken gebruik van een speciale ritssluiting en een uniek ventiel. Waarbij er bij andere vacuüm zakken, makkelijk gaatjes ontstaan, het ventiel snel los gaat zitten of ritssluitingen niet goed dicht blijven zitten, hoef je je bij Space Buddy je daar geen zorgen om te maken. De zakken zijn gemaakt van stevig plastic waardoor je ze kunt hergebruiken. Ook blijven de zakken goed vacuüm gesloten en hoef je je geen zorgen te maken dat er misschien toch een beetje lucht of vocht bij komt. Een aantal redenen waarom Space buddy de beste keuze is!

Space Buddy beoordeeld en getest

Om de Space Buddy op de proef te stellen hebben we een aantal bloggers gevraagd om deze te testen. Zoals te lezen is in de blogs hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen. Zo werd er gezegd dat de zakken ideaal zijn voor op vakantie, dat er een duidelijke handleiding op de verpakking staat en dat er zakken in verschillende formaten beschikbaar zijn, zodat je altijd een passende zak hebt. Maar als allerbelangrijkste kwam uit de test dat de vacuüm zakken werken, stevig genoeg zijn om te kunnen hergebruiken en ook nog eens snel en makkelijk te gebruiken zijn. Dankzij de waardevolle inzichten van de bloggers kunnen we met trots zeggen dat de Space Buddy aan alle verwachtingen voldoet!

Dank aan alle betrokken bloggers voor hun eerlijke en enthousiaste beoordelingen: Claire, Eddy & Sonja, Constance, Julia, Marieke, Anja, Nadia, Miranda, Linda en Kirsten!

Bloggers & Vloggers wanted

Ben jij ook gek op nieuwe producten en test jij graag gratis de leukste gadgets? Heb je ook een blogpagina, YoutTube, of TikTok-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van fitnesstoestellen tot beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets. We werken regelmatig samen met bloggers en vloggers om onze producten te promoten. Heb jij een blog of een YouTube-kanaal en wil je onze producten testen? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken hoe we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Meld je snel aan!