Wat betekent die groene QR code op de verpakking?

Heb je de groene QR-code al opgemerkt op onze verpakking? Op steeds meer verpakkingen zal je deze code gaan zien, terwijl de aanwezigheid van fysieke handleidingen langzaam verdwijnt. Benieuwd waarom?

Hoe werkt het?

Misschien heb je het al opgemerkt die groene QR-code op onze verpakkingen. Maar wat houdt het eigenlijk in? Door de groene QR-code te scannen krijg je toegang tot de handleidingen van onze producten in verschillende talen. Na het behalen van onze MVO-verklaring in 2020, hebben we besloten om minder fysieke handleidingen te printen en in plaats daarvan een meer flexibele en duurzame oplossing te bieden.

Voordelen van de groene QR code

De groene QR code brengt meerdere voordelen met zich mee.

  1. Toegankelijkheid in meerdere talen: De QR-code biedt toegang tot handleidingen in verschillende talen, waardoor onze producten voor een breder publiek toegankelijk worden. Bovendien hebben we de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe talen toe te voegen, zodat klanten wereldwijd onze producten beter kunnen begrijpen.
  2. Kostenbesparing voor klanten: Door minder fysieke handleidingen te drukken, kunnen we kosten besparen op verpakking. Hierdoor krijgen wij ook de mogelijkheid om de kosten laag te houden voor onze klanten.
  3. Duurzaamheid: Het verminderen van papierafval draagt bij aan onze inzet voor duurzaamheid. Door te kiezen voor digitale handleidingen via de QR-code verminderen we onze impact op het milieu.
  4. Fysieke kopie├źn voor wie dat wil: We begrijpen dat niet iedereen volledig digitaal wil gaan. Een aantal van onze producten zijn geschikt voor een generatie die niet opgegroeid is met een computer. Daarom bieden we nog steeds de mogelijkheid om fysieke handleidingen op te vragen voor degenen die dat wensen.