Wat een Week! Onze Ervaring bij The Global Launch Summit van ERA in Las Vegas

Van 23 tot 25 september waren we aanwezig bij The Global Launch Summit van ERA Global in het levendige Palms Hotel in Las Vegas. Dit evenement is dé plek om in contact te komen met vakgenoten, leveranciers en klanten, maar vooral om de nieuwste trends, productinnovaties en inkoopmogelijkheden te ontdekken.

De summit was een ware inspiratiebron, gevuld met boeiende paneldiscussies en leerzame sessies die ons inzicht gaven in de nieuwste ontwikkelingen in de direct-to-consumer industrie. Van baanbrekende productinnovaties tot de laatste consumententrends – het was duidelijk dat de markt volop in beweging is. Voor ons was het bijzonder waardevol om met leveranciers te praten en nieuwe artikelen te spotten die ons assortiment kunnen versterken.

Daarnaast was het een uitstekende gelegenheid om sterke relaties op te bouwen met potentiële leveranciers en partners. Deze connecties bieden ons de kans om exclusieve deals te sluiten en unieke producten aan te bieden die aansluiten op de behoeften van onze klanten.

We keerden huiswaarts vol inspiratie, nieuwe ideeën en mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden met de meest innovatieve producten op de markt. The Global Launch Summit van ERA is een must voor iedereen die betrokken is bij de inkoop en ontwikkeling van producten.

We kijken nu al uit naar de volgende editie!