Wintertijd start dit weekend

Dit weekend is het weer zover, de wintertijd gaat officieel in! We kunnen lekker een uurtje langer slapen, maar het is ook de start van de koudere en donkere dagen. Deze tijd van het jaar staat bekend als de tijd van heerlijke herfstwandelingen, met een dekentje op de bank, gezelligheid en warmte. Met onze collectie maak je jouw assortiment klaar voor deze tijd van het jaar.

De groothandel voor wintertijd producten

Orange Planet is een grote groothandel die al meer dan 15 jaar een grote diversiteit aan consumentenartikelen op de markt brengt. Zo ook verschillende artikelen voor de koudere dagen. Mini heaters voor dat kleine beetje extra warmte, verlichting voor in huis of buiten en andere producten.

Verlichting voor de donkere dagen

Niets is zo vervelend als donkere hoekjes in huis, in een kast, of buiten waardoor je niet ziet wat je wil zien, of zoekt. In ons assortiment hebben we hier meerdere fijne producten voor. Wil je bijdragen aan meer veiligheid op straat? Baasjes zijn samen met hun trouwe viervoeter altijd zichtbaar dankzij de Glo N Go reflecterende hondenriem. Kinderen zijn beter zichtbaar door de Wheely Bright fietsverlichting. Tevens kunnen ze hiermee met hun fiets een ware lichtshow geven. En die donkere hoekjes in huis zijn zo opgelost met de gloeilampen van Handy Lux.

Doei kou, hallo mini heater

De naam doet ze eigenlijk geen eer aan, want buiten het compacte formaat is er niets mini aan deze heaters. De krachtige en energiezuinige heaters geven een aangename warmte af tussen de 15 en 32 °C, en zijn erg gemakkelijk te gebruiken. Plug ze in het stopcontact, zet ze aan en stelt zelf de gewenste temperatuur in en de heater doet de rest. We hebben verschillende mini heaters in ons assortiment, maar de Eco Mini Heater is momenteel wel echt een bestseller! Zo zit iedereen er tijdens de wintertijd er warmpjes bij.

Bereid jezelf voor op de koudere dagen

Onze herfstbestsellers kun je direct bekijken en bestellen op onze B2B portal YelloWWeb.nl.

Meer nieuws lezen?

Bekijk onze nieuwspagina en blijf op de hoogte.