Hit na hit, jaar na jaar

Meer dan 15 jaar innovatie

Jaarlijks brengt Orange Planet nieuwe producten op de markt. Door veel te testen lukt het ons jaarlijks
weer om een nieuwe hit te vinden. Door nauw samen te werken met onze betrouwbare leveranciers en klanten hebben we de afgelopen jaren de volgende artikelen op de markt gebracht:

2005

Abflex

Eén van de allereerste gezien op tv fitness artikelen dat een hit werd. Wereldwijd werden er miljoenen verkocht.

image

2006

Leg Magic

Orange Planet’s grootste hit in de beginfase van het bedrijf. Via traditionele catalogi als Otto maar vooral Wehkamp werden er duizenden stuks aan de consument gebracht in Nederland.

image

2007

FlavorWave Oven

Wie kent hem niet Mr T van de A-Team. Duizenden halogeen ovens vonden zich, via het magazijn van Orange Planet, een weg richting de consument.

image

2008

Ab Rocket

Orange Planet werkte samen met Best of Shopping in Nederland om van de Ab Rocket een succes te maken. Uiteindelijk werd het de grootste hit die we ooit met Kijkshop gehad hebben.

image

2009

Konbanwa Pillow

Kussen met een Japanse naam welke tot op de dag vandaag nog steeds een hardloper is. Wordt wereldwijd verkocht, zowel in Nederland en Frankrijk, als in Canada.

image

2010

Magic Bullet

Voor Tommy Teleshopping bracht Orange Planet de Magic Bullet in retail in een tijd dat traditionele retail de concurrentie aanging met online.

image

2011

Smoothie Maker

De snelste manier om een Smoothie te maken. Draai de drinkbeker om en het blenden begon om een heerlijk drankje te maken.

image

2012

Nicer Dicer Plus

De Nicer Dicer Plus keukenmandoline is een handig apparaat dat niet alleen je groenten snijdt, maar dat ook nog eens in een door jou gewenste vorm doet. Zo kun je jouw maaltijden voortaan nog extra leuk aankleden ook!

image

2013

Celltone

Celltone bevat herstellende slakkenslijm extract. De gel voedt en beschermt de huid, helpt rimpelvorming te vertragen, houdt de huid jong en strak en is vochtinbrengend.

image

2014

DermaWand

Al sinds 2008 jaarlijks één van Orange Planet’s best verkopende artikelen. Door de huid iedere dag een paar minuten te behandelen met DermaWand wordt deze geprikkeld zich snel te herstellen en te verjongen.

image

2015

Night Stars

Als eerste bracht Orange Planet een laser lamp op de markt. De goederen kwamen nog net op tijd binnen om met Ibood een eerste succesvolle aktie te doen in 2015. Momenteel zit het artikel nog steeds in het assortiment.

image

2016

Rock Gym

Je hebt buikspiertrainers en de Rock Gym. De Rock Gym is een succes item van formaat. Vele containers werden via Orange Planet in de markt gezet.

image

2017

Circulation Maxx

Een bloedcirculatie-apparaat wat Orange Planet samen met onze Engelse leverancier Bioenergiser succesvol in de Europese markt wist te zetten.
Geregistreerd als medical device.

image

2018

VibroShaper

Dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van fitness. De VibroShaper trilplaat maakt gebruik van multi-directionele vibraties die elk verborgen spiertje in je lichaam reflexmatig aanspant, tot wel 50x per seconde, voor een zeer effectieve training.

 

image

2019

Iron Gym Speed Abs

Het enige wat je hoeft te doen om prachtige buikspieren te krijgen, is het wiel voor je uit duwen en weer terug omhoog te komen. Door de pro-grip handvaten is het apparaat eenvoudig vast te houden. Je traint met de Speed Abs niet alleen je buikspieren maar ook je rug, schouders, biceps en triceps.

image

2020

LegEX

Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. De twee gemotoriseerde voetpedalen glijden onafgebroken heen en weer, net alsof je loopt. Het is daarom ideaal voor personen die minder mobiel zijn.

image

2021

Total Crunch

Het complete cardio fitness apparaat voor mannen en vrouwen die snel gewicht willen verliezen en spieren willen opbouwen! Geef je lichaam een volledige workout in maar één beweging en je zal met je lichaam kunnen pronken.

image

2022

Orange Gym Magnetic Treadmill

Deze opklapbare loopband is het perfecte fitness apparaat voor indoor trainingen. Het apparaat heeft geen motor maar werkt op magnetische weerstand. Hierdoor bepaal je zelf hoe hard of zacht je loopt. Hoe harder je rent, des te sneller de loopband beweegt.

image

2023

Root Slayer

De Root Slayer is een tuinschep die voorzien is van een speciaal gevormd blad, beide zijden hebben ultrascherpe tanden. De schep is hierdoor multifunctioneel inzetbaar, je moeiteloos planten en bomen ontwortelen, zagen, verplaatsen en opnieuw planten.

image