Meet Orange Planet #3 Sanne

meet orange planet Sanne

In onze rubriek Meet Orange Planet stellen we de gezichten achter Orange Planet aan jullie voor. Vandaag leren we onze busy bee Sanne, Secretaresse & Commercieel medewerkster beter kennen.

For English click here.

Wat leuk dat je mee doet aan Meet the team, Sanne. Vertel ons eens iets meer over jezelf.

Nou, mijn naam is Sanne Vermeulen, ik ben 27 jaar, kom uit Alphen, maar woon momenteel samen met mijn vriend in Tilburg. In het dagelijkse leven vind ik het leuk om dingen met mijn vriendinnen en vrienden te doen, festivalletjes bezoeken – ook al kan dat nu niet – gewoon lekker borrelen en uiteten gaan. Ja, daar hou ik allemaal wel van.

Het lekkere leven dus! En naar wat voor soort festivals ga je graag? Houd je van een specifiek muziek genre?

Nee, eigenlijk ben ik wel heel makkelijk daarin. Stuur je me naar een hardcore feestje, vind ik leuk, een techno feestje, vind ik leuk. Ik vind gewoon de sfeer op een festival heel leuk. Geef mij gezellig met vrienden zijn, een lekker zonnetje en een wijntje erbij en ik heb het wel naar mijn zin.

En, naar welk festival wil je graag ooit nog een keer heen?

Ja, naar Tomorrowland! Maar ik denk dat dit het standaard antwoord is van een festival-liefhebber. Misschien volgend jaar…

Heb je nog andere hobby’s?

Nou sporten, ik fitness regelmatig. Moet wel eerlijk zeggen dat het nu even stil geweest is. Maar ja, dat vind ik altijd wel leuk om te doen. Én op vakantie gaan. Ik wil nog heel veel van de wereld zien.

Heerlijk, wat is je ultieme droomvakantie?

Toch wel rondreizen door Australië. Een vriendin van me woont daar en het land lijkt mij zo mooi. Dus dat staat wel op mijn bucketlist. Maar volgend jaar willen mijn vriend en ik heel graag naar Curaçao en eigenlijk willen we ook nog met wat vrienden naar Thailand. Én ik wil nog heel graag een keer naar Mexico. Maar of we überhaupt volgend jaar op vakantie kunnen, dat is nog even afwachten nu in deze corona tijd.

Klinkt goed, reizen, een beetje sporten en voornamelijk veel gezelligheid met vrienden. En welke een opleiding heb je eigenlijk gedaan?

Jazeker, dat zijn de dingen die ik het liefste doe. Als opleiding heb ik Directie Secretaresse aan het Florijn College in Breda afgerond. Ik vond het lastig om een opleiding te kiezen, maar met deze opleiding kun je op het gebied van een ‘’kantoorbaan’’ heel veel kanten op.

En is dit je eerste baan?

Nee, ik heb stage gelopen bij twee bedrijven en na het afronden van mijn laatste stage mocht ik bij het bedrijf blijven werken. Daar werkte ik op de afdeling orderbevestigingen dus echt administratief. Daar heb ik 4 jaar gewerkt. En toen kwam ik dit tegen.

Hoe lang werk je al bij Orange Planet?

Sinds 1 mei 2016, dus volgend jaar mei al weer 5 jaar.

Zo dat is al een tijd. Wat doe je hier nu dan precies?

Mijn werkzaamheden hier zijn heel afwisselend en dat maakt het werk erg leuk. Mijn taken zijn o.a.: diverse administratieve werkzaamheden, telefoniste, orderverwerking, het aansturen van het magazijn, en onlangs heb ik ook het BHV project aangepakt. Dus eigenlijk van alles en nog wat. Erg leuk om te doen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Mijn vorige baan had veel minder afwisseling en ik merkte dat ik de uitdaging begon te missen. Op dat moment waren er geen mogelijkheden om mezelf daar verder te ontwikkelen. Tijdens het zoeken naar een andere baan, kwam ik deze vacature tegen. Er stond Secretaresse 2.0., met in de beschrijving veel verschillende werkzaamheden en toen dacht ik, nou dat klinkt goed. Ook dat het niet de traditionele secretaresse taken waren, zoals notuleren, maar de functie in een moderner jasje, dat sprak mij wel aan.

En dat dan al bijna 5 jaar. Is de afwisseling in jouw functie ook de reden dat je hier al zo lang zit?

Ja eigenlijk wel. Ik moet wel zeggen, het voelt echt niet als 5 jaar. Orange Planet is een klein bedrijf en dat spreekt mij ook erg aan. In een groot bedrijf ben je al snel een nummertje en hier is het allemaal heel persoonlijk.

Is dat ook hetgeen dat werken hier nét even anders maakt?

Ja, je werkt veel meer 1-op-1 en je hebt veel meer contact met je collega’s en ook rechtstreeks met de baas. Dat maakt het wel net even anders en dat is iets dat, ik persoonlijk, wel erg op prijs stel.

En dan hebben we ook nog een mega assortiment.

Ja en het wisselt ook nog heel vaak, dat vind ik ook wel leuk. Zo zit er altijd wel een product tussen die me aanspreekt. Zoals de HipNthigh, ik ben fan!

Is dat momenteel je favoriete product?

Jazeker! Ik vind fitness leuk om te doen en toen ik dat product zag, dacht ik wel: goh wat moet en kan je ermee? Het is dus een sport accessoire voor je billen en benen en tja, wat wil een vrouw.. mooie billen! Ik vind het een handig product en de video’s die je erbij hebt op YouTube, de workouts, zijn goed te doen. Daarnaast kost het niet veel tijd en het heeft écht effect. Dus daarom een product die er voor mij uitspringt.

Nou Sanne, bedankt dat we je vandaag beter hebben mogen leren kennen! Nog één laatste vraag, waar kunnen we je voor wakker maken?

Nou niet echt voor een gerecht ofzo, maar koek, snoep, chips. Ja, ik ben een echte zoetekauw. Als je naast mijn bed staat met bijvoorbeeld een zak M&M’s, dan wordt ik wel wakker ja.

Wil je onze andere collega’s beter leren kennen?