De highlights van Nadine Broersen

We hebben natuurlijk allemaal de reis van Nadine Broersen gevolgd op de olympische spelen. Hier is een overzicht van alle artikelen die wij geplaatst hebben over haar road naar de olympische spelen in Tokyo.

Vorige week is Nadine bij ons langs geweest om onze samenwerking te bespreken. Daarbij had ze als cadeau voor ons haar tenue bij. We willen Nadine heel erg bedanken voor de fijne samenwerking die we hebben gehad en hopen haar in de toekomst terug te zien.

For english click here

Road to Tokyo, meet gastblogger Nadine Broersen

In deze blog stellen we Nadine Broersen, topsporter, Olympisch atlete én onze nieuwe gastblogger aan je voor. Ze zal vertellen over voorbereidingen naar Tokyo. Ze stelt zichzelf voor en zo leren we haar een beetje beter kennen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

https://orangeplanet.nl/nieuws/road-to-tokyo-meet-gastblogger-nadine-broersen/

Road to Tokyo, Nadine’s thuis workout

In deze blog geeft Nadine Broersen, Olympisch atlete, ons een kijkje bij een van haar trainingen thuis. Ze vertelt ons hoe ze fit blijft en geeft jou tips en tricks om zelf ook in huis aan de slag te gaan met een training. Benieuwd hoe haar thuis workout eruit ziet? Lees dan gauw verder!

https://orangeplanet.nl/nieuws/nadines-thuis-workout/

Trainen voor succes! Een week op trainingskamp met Nadine Broersen

In deze blog duurde het nog maar een paar weken voordat de Olympische zomerspelen in Tokyo begon. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen is Nadine samen met Team NL op trainingskamp geweest in Turkije. Ben je benieuwd hoe zo’n trainingskamp er voor een atleet uit ziet? Dan heb je geluk, want Nadine neemt ons mee tijdens een van haar trainingsweken in Turkije.


https://orangeplanet.nl/nieuws/trainen-voor-succes-een-week-op-trainingskamp-met-nadine-broersen/

Road to Tokyo, klaar voor de start!

Wij spraken Nadine haar nog even voordat ze naar het Olympische dorp in Tokio vertrekt. Benieuwd hoe het toen met haar ging? Lees dan gauw verder

https://orangeplanet.nl/nieuws/road-to-tokyo-we-zijn-er-bijna/